Estrena de l’espectacle ‘El somni de Posidó’

Serà a l’Alqueria d’Asnar el proper dissabte 18 i compta amb música d’Àngel Lluís Ferrando

El_Somni_de_PosidóPMB.  L’Ajuntament d’Alqueria d’Asnar ha confeccionat un programa cultural a celebrar entre el 4 i el 25 de setembre a causa de la cancel·lació de les festes patronals per la situació pandèmica. És per això que el dissabte 18 a les 20.30 h. al parquing del poliesportiu, la companyia Dimonis Rafolins estrena el seu últim espectacle El somni de Posidó, amb la col.laboració del Grup NS Espectacles i el Centre de Dansa Mònica Talens. És tracta d’un espectacle de gran format on s’ajunta al teatre, la dansa, la música, les estructures de gran format i la pirotècnia. Dos actors hi hauràn en escena: Juan Javier Gisbert i Enrique Blanquer, intepretant a Zeus i Poseidón, respectivament.

L’espectacle compta amb la dirección de Pepa Miralles, el disseny i guió de Jordi Peidro i la composició musical d’Àngel Lluís Ferrando. Aquesta música majoritàriament electrònica va ser enregistrada recentment per l’estudi murer Estudi 14. Malauradament, les localitats ja estan exhaurides però l’espectacle serà gravat i emés per TvA en els propers dies.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: