Triomf de la Unió Musical de l’Orxa

La banda dirigida per Juan Carlos Peris guanya el XLIX Certamen Provincial de Bandes de Música d’Alacant

Unió_Musical_LorxaPMB. La Unió Musical de l’Orxa en què el nostre company Juan Carlos Peris Hernández assumeix la direcció musical des del 2012, va aconseguir el dissabte 13 el Primer premi i la Menció d’Honor, amb un total de 342 punts, al XLIX Certamen Provincial de Bandes de Música d’Alacant a la secció quarta a la localitat de l’Alguenya, esdeveniment que estava posposat per la crisi sanitària del Covid-19.

El programa que va interpretar la banda va ser el pasdoble Juan Chato de Lorcha de Francisco Esteve; després, la fantasia La granjera de Arlés d’Ernesto Pérez com a obra obligada i, per acabar, han interpretat Taj Mahal d’Hugo Chinesta. Segons el perfil de Facebook de la Unió Musical de l’Orxa, “Agrair a tots els membres de la Unió Musical de l’Orxa el seu esforç, compromís i il·lusió, i com no al nostre director Juan Carlos Peris per la seva feina, saber fer i implicació. Sou tots molt grans!!!!!!”” Enhorabona al nostre company i a la Unió Musical de l’Orxa .

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: