Marc Sirera Monllor a la Netherlands Radio Philharmonic Orchestra

L’audició es va celebrar el passat mes de desembre

Marc_Sirera
Marc Sirera Monllor

PMB.  El contrabaixista Marc Sirera Monllor continua imparable en la seva trajectòria europea. El mes de desembre passat va guanyar una audició de l’Orquestra Filharmònica de la Ràdio dels Països Baixos (Netherlands Radio Filharmonisch Orkest) mentre continua estudiant al Conservatorium vam Amsterdam, després d’haver finalitzat els estudis a Musikene (Centre Superior de Música del País Basc).

La Netherlands Radio Philharmonic Orkest va ser fundada el 1945 per Albert Van Raalte. El setembre del 2019, la directora nord-americana Karina Canellakis es va incorporar com a directora principal. El director nord-americà James Gaffigan ha estat director convidat principal des de la temporada 2011-12, sent el seu contracte ampliat fins al final de la temporada 2022-2023.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: