‘Xino Xano’ grava a Cocentaina

La Unió Musical Contestana apareix en un moment del programa amb presència del nostre director, Francisco Valor Llorens

Xino Xano
Un moment de la gravació amb Ferran Sanchis, Hu Zhao i Francisco Valor (Foto: Pepi Pascual)

PMB. L’equip de rodatge del programa d’A Punt Xino Xano ha estat durant aquesta setmana visitant la població veïna de Cocentaina. El programa es va estrenar a la graella del canal autònomic el mes de gener passat i està presentat per Hu Zhao, el qual ha tingut altres programes com Terra viva i Loving Comunitat Valenciana. En ell, ha decidit posar arrels definitivament a la nostra terra i per això anirà coneixent les peculiaritats, les tradicions i la gent que viu a cada poble.

Una de les escenes del proper programa de Cocentaina comptarà amb l’escenari del Pati d’Armes del Palau Comtal. En ell, la Unió Musical Contestana sota la batuta del seu director Ferran Sanchis interpreta el pasdoble Paquito el chocolatero, de Gustavo Pascual amb l’atenta mirada de Zhao, el qual coneix alguns membres de la banda gràcies a Francisco Valor Llorens, subdirector de la banda contestana. El nostre director li va dedicar una peça Xinoxanejant, interpretada per la Colla de Dolçainers Mal Passet, que podrem escoltar en eixa escena del capítol.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: