Homenatge a Sergi Sempere

La Unió Musical d’Alcoi celebra un concert a la seua memòria el dijous 24 de febrer al Teatre Calderón

Sergi_ConcertPremsa.  Amb el cor al davant, la Societat Unió Musical d’Alcoi, des del reconeixement i la gratitud, organitza i ofereix aquest concert al sempre amic i company Sergi Sempere Ramos, desaparegut recentment.

El programa inclou la interpretació d’obres simfòniques per a banda de música, de cambra i comptarà amb la participació del Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà d’Alcoi, al qual també pertanyia Sergi, així com de diversos músics que hi han compartit estudis. importants projectes musicals al llarg de la seva brillant trajectòria professional. Venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: