Dol i música

Un matí plujós de dissabte va acollir l’últim adéu de La Primitiva a Eduardo Terol Nadal

CIM APOLO – Comunicació Social. El matí de dissabte passat, La Primitiva va realitzar un acte íntim de comiat al mestre clarinetista Eduardo Terol Nadal. La família i els músics van estar presents en una cerimònia amb unes paraules de record per part de Sergio Ortega, vicepresident de la banda, dipositant a continuació una corona de flors en homenatge i record.

Seguidament, el seu fill Eduard Terol i Botella va dirigir la banda interpretant Musical Apolo de Blanquer i L’entrà dels moros, de Pérez Monllor. Moments d’emoció i música per al mestre, el qual va estar en actiu fins que la seva salut li ho va permetre i que estarà per sempre en la memòria col.lectiva de La Vella. Descanse en pau. (Gràcies a Antonio Adamuz per les seues fotografies)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: