Tribut musical a Sergi Sempere

La Unió Musical d’Alcoi va organitzar un emotiu concert en homenatge al percussionista

Sergi_Sempere_24_02_22_1
Moments finals amb la percussió de tot arreu (Foto: Rosa Moltó Valls)

 

Sergi_Sempere_24_02_22
D’esquerra a dreta: Hugo Peris, María Gálvez, Marc Cardona i Eduard Terol (Foto: Rosa Moltó Valls)

PMB. La Unió Musical d’Alcoi va organitzar dijous passat 24 de febrer al Teatre Calderón el concert-homenatge al músic tràgicament mort, Sergi Sempere. Presentat per l’actriu Pilar Almería i a cops de batecs de cor, el concert es va anar desenvolupant amb l’aparició convidada de les entitats musicals a què va estar vinculat el percussionista: la mateixa banda Unió Musical d’Alcoi, el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà, Conservatori Superior de Música d’Aragó o l’Orchestre de Chambre de Genève.

Un concert carregat d’emoció en què la banda va començar interpretant O Magnum Mysterium de M. Lauridsen i Reynolds, finalitzant amb Libertadores d’Óscar Navarro. La Degollà va interpretar La muixeranga arreglada per Alfonso Yépez ‘Chipi’ i dirigida per Francisco Valor Llorens. El trombó solista Francesco D’Urso va delectar amb Blue bells of Scotland de Pryor i Pearson juntament amb l’aparició del percussionista company Ignasi Doménech amb Faula d’Alfonso Yépez. Finalment, tot el gremi de percussionistes es va unir per al final de Libertadores que va comptar amb l’aplaudiment unànime del públic, constituint un homenatge únic i excepcional. Per part de La Primitiva van aparéixer Hugo Peris, María Gálvez, Marc Cardona i Eduard Terol.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: