Comença el ‘Zurich Alcoi by foot’

Maria Cabanes emprén un desafiament personal: caminar de Zurich a Alcoi en tres mesos

Maria_Cabanes
El proper dimarts comença Maria Cabanes la seua aventura personal

PMB. La nostra companya, la clarinetista María Cabanes està vivint unes setmanes de dur entrenament físic i psicològic per emprendre un projecte personal que porta acariciant des de fa anys. Aquest desafiament anomenat ‘Zurich Alcoi by foot’ comença l’1 de març i consisteix en el viatge a peu des de Zurich fins a Alcoi, la seva ciutat natal, per a tornar als seus origens.

Amb un recorregut de 2.500 kms., inclou muntanyisme i senderisme amb una arribada prevista per a finals de maig. Encara que aquest viatge iniciàtic el fa en solitari, aniran sumant-se amics i coneguts al seu pas per Suïssa, França, Andorra i Espanya, bé presencialment o telemàticament. Si la vols animar o seguir les seues etapes, pots escriure-li per Instagram mitjançant el link #ZurichAlcoiByFoot. Des d’açí donem moltes forces i ànims a aquesta aventurera amb la qual compartirem tota aquesta única experiència.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: