Uns mestres molt entranyables per als més menudets

Manolo Verdú i Francisco Tomás Nácher visiten una escola infantil

Manolo_Francisco
Francisco Tomás i Manolo Verdú, dos ‘abuelitos’ molt especials

PMB. Una jornada molt particular la que han viscut els xiquets de l’Escola Infantil Sol Solet. Per celebrar el Dia del Pare, han rebut la visita de Francisco Tomàs Nácher i Manuel Verdú, els quals han amenitzat la classe amb tota mena d’activitats.

El primer, ha ensenyat als alumnes com preparar pastissets de merengue, i per altre costat,  el nostre company ha tocat algunes cançons infantils amb la trompa. Els xiquets han pogut experimentar amb l’instrument provant algunes de les boquilles que ha portat Verdú i fins i tot han arribat a crear unes maraques amb unes ampolles de plàstic. Una classe singular de música i cuina pel Dia de Sant Josep amb dos mestres il.lusionats i experimentats. (Fotos: Facebook Sol Solet)

Manolo_Xiquets
Moment de la classe preparant unes maraques

Una respuesta a «Uns mestres molt entranyables per als més menudets»

  1. Donem les gràcies a aquests dos avis del nostre col·le, per deixar-nos gaudir de les seves activitats, tant als nostres infants com a les nosaltres mateix. Tot un plaer, haver rebut la visita de Manolo y Paco a C.E.I. Sol Solet.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: