Francisco Valor Llorens, guardonat

Celebrat el lliurament de premis de la Federació de Folklore de la Generalitat Valenciana

Premis_Federació_Folklore
Els guardonats dels premis on es troba el nostre titular Francisco Valor Llorens

PMB. El passat dimecres 23 de novembre, l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, amb la col·laboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, va lliurar els premis del II Concurs de Composició per a Dolçaina i Instrument Polifònic a Manuel García, Pau Chàfer i Ángel Garcia. Per a la nova edició del concurs, el jurat, presidit pel diputat de Cultura, Xavier Rius, amb Vicent Ferragut, Alejandro Blay, Mónica Montesinos i Josep Vidal com a secretari, va decidir que l’obra Artífex Ignis d’Àngel Garcia mereixia el tercer premi amb 1.000 euros; Cuplé de copa i pur de Pau Chàfer el segon amb 2.000 euros; i El somni de l’ocell de Manuel Garcia el primer premi amb 3.000 euros.

El concurs està organitzat amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Folklore, que també va lliurar els premis del III Concurs de Composició de Música Tradicional de Rondalles, Tabal i Dolçaina a Arturo Puchalt per Fandango doblat; a Juan Antonio Castelló per Racó ​​de la ferradura en la modalitat de carrer; i a Francisco Valor per Un passeig per Mariola. Tots ells en tercer premi en quedar el segon i primer deserts. Finalment, a l’acte, celebrat a l’Aula Magna del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València,  el diputat de Cultura, Xavier Rius, va aprofitar per posar en valor el món de la dolçaina com una expressió artística i cultural de primer nivell, que rep el suport de la Diputació als instruments tradicionals valencians.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: