In Memoriam Antonio Llinares Llinares

La Música Nova li dóna l’últim adéu als sons del pasdoble  Suspiros del Serpis

Nova_Cocentaina_Llinares
Moments finals del funeral amb la Música Nova (Foto: P. Martínez)

PMB. El món de la música alcoiana continua de dol durant aquesta setmana. Després de Vicente Ivorra Pujalte, es coneix un dia després la mort d’Antonio Llinares Llinares. Pare de l’actual president de la Societat Música Nova d’Alcoi, José Antonio Linares Igual, va estar lligat a aquesta banda, ocupant a més durant diverses etapes la seva presidència. Ha format part de la directiva de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Director de l’Himne de Festes a l’any 1997, va ser també assessor musical de l’Associació de Sant Jordi, creant durant la seva etapa el premi de la desfilada de bandes.

Antonio_Llinares
Antonio Llinares Llinares

En els darrers anys, va col·laborar amb el Certamen d’Interpretació de Música Festera «Premi Sant Jordi». El 31 de maig del 2018 va ser nomenat Associat d’Honor de l’Associació de Sant Jordi, nomenament merescudíssim per la seva contínua dedicació a la Festa i la Música. El seu funeral es va celebrar el matí del dissabte 3 de desembre a la parròquia de Santa Maria de Cocentaina, localitat on residia. Fins allà es va reunir la Música Nova d’Alcoi juntament amb familiars, amics i músics per donar l’últim adéu als sons de Suspiros del Serpis.

Des d’aquestes línies, la Música Primitiva Apolo d’Alcoi vol expressar el nostre més profund condol per aquesta dolenta notícia, així com transmetre mostres i paraules de suport, afecte i de record als seus familiars, amics i membres de la Societat Música Nova d’Alcoi per aquesta pèrdua. Descanse en pau.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: