La Primitiva a la revista «Magia» de Radio Alcoy

La banda i les Pastoretes, protagonistes d’una de les col.laboracions d’enguany

Portada_Magia
Portada de Beca Jover per a la revista ‘Magia’ de Radio Alcoy

PMB. El passat dimecres 7 de desembre, Radio Alcoy presentava al Mercat del Nadal a la Glorieta la seua publicació Magia, que enguany arriba ja a la sisena edició.  Amb portada de Beca Jover, la revista consta de 164 pàgines a tot color amb continguts sobre el Nadal alcoià, resumen de les notícies de l’any i alguns articles  sobre curiositats i temes d’interès d’aquestes tradicions alcoianes.

Entre elles, apareix l’article de Pablo Martínez Pastoretes: cien millones de ilusiones sobre el paper de La Primitiva en el primer acte nadalenc per excel.lència: les Pastoretes.  La revista ja es pot aconseguir a les oficines de Radio Alcoy de 10 a 14 h., establiments col.laboradors, biblioteques municipals, oficina de Turisme, Museu de Bombers o el Museu Alcoià de la Festa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: