In Memoriam Andrés Arévalo Cots

Commoció en el món musical local arran aquesta mort sobtada i injusta

Andrés Arévalo
Andrés Arévalo Cots (1969-2022)

PMB. Una tardor especialment luctuosa per al món musical local que continua de dol durant aquestes setmanes. El dissabte 17 per la vesprada trascendia la notícia de l’inesperada i sobtada mort d’Andrés Arévalo Cots, sorprenent per la seua joventut.

Era instrumentista de flauta i sotsdirector de la Unió Musical d’Alcoi i director des de fa uns mesos de l’Harmònica Alcoiana. Entre altres facetes seues, era arxiver, arranjador i apareix com a compositor de la fanfàrria Embut, dedicada a José Vicente Olcina, Capità Cristià 2009 d’Alcoi per la Filà Aragonesos.

Des d’aquestes línies, la Música Primitiva Apolo d’Alcoi vol expressar el nostre més profund condol per aquesta dolenta notícia, així com transmetre mostres i paraules de suport, afecte i de record als seus familiars, amics i membres de la Unió Musical d’Alcoi i l’Orquestra de Plectre i Pua Harmònica Alcoiana per aquesta pèrdua. Descansa en pau, amic.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: