Presentació del CD ‘Seràs la veu d’un poble’

Aquest és el primer enregistrament del quartet de trombons Alcoi Slide Quartet

PMB.  El dimarts 27 de desembre a les 19.30 h. es presenta a l’IVAM CADA el CD Seràs la veu d’un poble. Es tracta del primer enregistrament del quartet de trombons AlcoiSlide Quartet, format per Gerard Dueñas, Héctor Pulido, Jordi Paredes i Gabriel Micó, aquests dos últims, membres de La Primitiva.

El CD conté una recopilació de música tradicional valenciana, acompanyants en algun moment per dolçaines i percussió. Algunes de les obres han estat arranjades per Juan Carlos Sempere Bomboí i Jordi Monllor Oltra, i en l’acte de presentació actuaran algunes col.laboracions com les veus de Noelia Llorens i Jordi Gil. Aquest quartet va néixer dins del Conservatori de Música ‘Juan Cantó’ d’Alcoi, sent aquest un pas endavant després de varios concerts pels pobles de la comarca.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: