‘La dolçaina màgica’ amb música de Francisco Valor Llorens

Teatre infantil amb caràcter solidari a benefici d’Aspromin-Gormaget

PMB. Dins dels actes de la seua alferesia, la Filà Alcodians, ha organitzat les representacions del teatre infantil La dolçaina màgica, conte original de Pablo León adaptat a l’escena per Jorge Ponsoda. Les funcions tenen lloc el divendres 30 de desembre a les 18 i 20 h. al Teatre Salesians. El preu de les localitats es de tan sols 2 € a benefici d’Aspromin-Gormaget.

La direcció escènica és de Laura Flores i conta també amb la col.laboració del Grup de Teatre Tesalín i el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà, aquest útim dirigit per Francisco Valor Llorens, autor també de la música d’aquest espectacle.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: