Un ‘Saxquintet’ per a boda

Una nova formació neix a la seu de la banda per a una cerimònia nupcial

<small>Moment de l'actuació de Saxquintet </small>PMB. Recentment, tot i que de forma eventual, una nova formació ha nascut a la seu d’Apolo amb l’intenció d’amenitzar una cerimònia nupcial el passat 31 de desembre al mig dia. Es tracta de Saxquintet, un quintet de saxòfons amb membres íntegrament de La Primitiva: Isaac Sanoguera, al soprano; Julio García i Fran Blasco, saxos alts; Pablo Martínez, saxo tenor; Daniel Molina, al baríton, i finalment la veu a càrrec de la soprano Mar Fernández. En aquesta ocasió, van estar acompanyats a la bateria per Javi Blanquer. El repertori va ser un tant especial al ser escollit personalment pel futur matrimoni, amb peces pop i rock des dels 80 fins l’actualitat com Starman, de David Bowie; Take on me, d’A-Ha o Shallow, de Lady Gaga i Bradley Cooper. Esperem aquesta actuació siga un primer pas per a la consolidació d’un nou grup  sorgit a aquesta casa.

Una respuesta a «Un ‘Saxquintet’ per a boda»

  1. Nos encantó escucharos, el buen rollo que desprendiais, y lo que amenizasteis toda la ceremonia.
    Enhorabuena! Os recomendaré para cualquier evento!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: