Agraïment a l’Associació Cultural Samarita

La Primitiva serà guardonada amb el Premi Samarita 2022 com a Entitat Col.laboradora al Món de la Festa

PMB. L’Associació Cultural Samarita celebra el proper dissabte 4 de març la VII Gala dels Premis Samarita en el marc d’un sopar solidari a benefici d’Acera Alcoi (Associació d’Afectats per Malalties Reumàtiques Autoimmunes), a celebrar a la seu de la Filà Cordó. Els premis seran el resultat de la votació popular a realitzar des del perfil de Facebook de l’Associació i que es va obrir el dilluns 13 de febrer a les 15 h. i es tanca dissabte 18 a les 23.59 h, on apareixen totes les nominacions en les diferents categories festeres. D’altra banda, els reconeixements d’aquest any per les aportacions al món de la Festa recauen en Paco Aznar com el Personatge Fester i a l’entitat col·laboradora s’ha decidit que siga la nostra banda.

Des d’ací, volem assenyalar el nostre agraïment més profund a l’Associació tant de part de la Junta Directiva com dels altres socis i músics de la Música Primitiva Apolo d’Alcoi. Aquesta distinció aporta valor i més il·lusió a l’esforç col·lectiu de totes les dones i homes de la nostra entitat que, dia a dia, lluiten pel manteniment de la nostra cultura i patrimoni musical local.

Foto1
La Primitiva al Diumenge de Rams 2022 (Foto: Xavi Terol)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: