Sis professors de l’escola participen al II Encontre d’Escoles de Música

Aquest encontre es va celebrar al Campus d’Alcoi de la UPV

Encontre Escoles Música
Professorat i alumnat de l’encontre

JAGC. Durant els dies 10, 11 i 12 de febrero, el Campus d’Alcoi de la UPV ha acollit el II Encontre d’Escoles de Música. Al mateix event ha acudit una bona representació de centres educatius musicals, tant d’Alcoi com de les seues rodalies.

Fins a sis professors de l’Escola de Música “Amando Blanquer” han participat en aquestes jornades i han aprés de la mà de reconeguts professionals, com ara, Guillermo Dalia o Antonio Domingo. Els tres dies de formació han servit per a parlar i intercanviar experiències al voltant de diversos temes: la distonia en els músics, la música en els hospitals, la música com a eina de funcionament i perfecció del nostre cervell…

La Societat per a L’educació Musical de l’Estat Espanyol (SEM-EE) ha sigut l’encarregada de portar a terme a la nostra ciutat aquest esdeveniment. D’altra banda, les diverses comunicacions presentades han servit per a conèixer les metologies emprades per altres centres educatius, així com per a reflexionar al voltant de problemes que són habituals als centres educatius.Encontre Escoles Música 2

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: