Arriba el sainet «Operación Wali»

La nova comèdia d’Óscar Martínez fou premiada en el XXXIII Concurs de Teatre

Els propers divendres 14 d’abril (20.30 h.) i dissabte 15 (18 i 20.30 h.) arriba l’esperat nou sainet d’Óscar Martínez Operación Wali, que va ser premiat en el XXXIII Concurs de Teatre en la modalitat de sainet o comèdia d’ambient fester el passat 2021. El muntatge està dirigit per sa mare Marisa Albero, sent representat pel Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi amb els principals personatges interpretats per Juan Javier Gisbert, Alfonso Jordá, Roberto Peidro i el propi Óscar.

Segons la sinopsi, tracta sobre un experiment científic al voltant de la Festa que de segur donarà lloc a desternillants moments. Els fills d’Óscar, Adrián i Alma també col.laboren en aquestes representacions. (Venta de localitats a la taquilla del teatre o en www.ticketalcoi.com)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: