La Festa per La Vella I: De Glòria en Glòria

La Primitiva acompanya a la primera sergent mora de la història festera en la Glòria Infantil

Inici de la Glòria a la Plaça d’Espanya (Foto: Juani Ruz, Información)

PMB. El passat 2 d’abril, Diumenge de Pasqua, a les deu en punt en un matí assolellat per no dir estiuenc, començava el pròleg fester de la Glòria, la qual ja va tindre una significativa presència femenina amb onze glorieres, vuit pels carrers de Alcoi i tres al Preventori. Sota direcció de Francisco Valor Llorens, La Primitiva acompanyava el bàndol cristià, que estava comandat pel nou sergent cristià Jordi Seguí, guanyador del passat concurs de gloriers d’octubre. El repertori escollit durant el trajecte va ser: Suspiros del Serpis, de José Carbonell García a l’inici, per continuar amb Chordiet, de Gregorio Casasempere Juan; Antañona, de Fernando Tormo Ibáñez i, per finalitzar, Mi Barcelona, de Julio Laporta Hellín. Una Glòria molt fluida que va concloure uns minuts abans de les 14h. amb la consegüent mascletà.

Baixada de la Glòria Infantil per Sant Nicolau (Foto: Juani Ruz, Información)

Una setmana més tard, es celebrava la Glòria Infantil, desfilada en la qual la banda acompanyava el bàndol moro amb la primera sergent infantil de la història, Abril Albero. La xiqueta guanyadora també del concurs, va conduir àgilment la desfilada en uns envejables cent minuts de durada als sons dels pasdobles Al cel, de Francisco Valor Llorens; i Primavera, d´Antonio Gisbert Espí, des de l’inici de l’acte al Partidor fins l’església de Sant Jordi. La Societat Música Nova va ser enguany l’encarregada d’acompanyar els cristians al tocar la Unió Musical d’Alcoi l’acte de descobriment del cartell. La mascletà va posar punt final al matí un altre diumenge estiuenc. (Fotos: Juani Ruz-Información-)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: