Premi per al Eclipse Sax Quartet

Uno dels integrants del quartet és el nostre company Isaac Sanoguera

PMB. Dilluns passat 8 de maig, l’Acadèmia de la Música Valenciana, celebrava la final del IV Concurs de Música de Cambra al Saló d’Actes del Conservatori Professional de Música de València. Un dels participants del concurs va ser el quartet de saxos Eclipse Sax Quartet integrat per Clara Garrigues (soprano), Carlos Álvarez (alt), Miguel Ángel Paredes (baríton) i el nostre company Isaac Sanoguera al tenor. El quartet va aconseguir un segon premi interpretant obres d’Andrés Valero-Castells Quartet nº2 i Solerianeta; els moviments Córdoba, Sarajevo i Addis-Abeba de l’obra Ciudades, de Guillermo Lago. Molt aviat, l´Acadèmia de la Música Valenciana té intenció d´editar un CD amb algunes de les obres interpretades en aquest certamen.

El Eclipse Sax Quartet acompanyat dels mestres i el compositor Andrés Valero a l’esquerra

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: