La Primitiva, a les Festes de Muro

Un grup reduït de la banda va encapçalar la desfilada mora diumenge de vesprada

PMB. El passat cap de setmana, Muro celebrava les seues festes de Moros i Cristians en honor a la Mare de Déu dels Desamparats. Diumenge 14 de vesprada, un grup reduït de La Primitiva encapçalava l’Entrada Mora interpretant Uzúl el-m’sélmin (L’Entrà dels Moros), de Camilo Pérez Monllor, acompanyants de percussió especial i el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta. La banda acompanyava a l’Esquadra Moros Vells de la Filà Tariks que ostentava la Capitania mora, finalitzant la desfilada cap a les sis i mitja de la vesprada a la Plaça del Matzem. (Moltes gràcies a Pepi Pascual pel material fotogràfic)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: